Alfalån hjemmeside
Alfalån online lån

Alfalån

Lån fra 3.000 til 75.000 kr.

Hjemmeside: www.alfalaan.dk

– Straks udbetaling
– Anonymt med NemID
– Min. alder 25 år
– ÅOP 23-32,70% (hvad er åop?)

Lån let med Alfalån

Alfalån er et uafhængigt formidlingsselskab, som leverer finansiering og kredit, præcis som banken. Alfalåns service er let og mere anonym, og den kan være et godt alternativ, hvis du ønsker en hurtig kredit eller finansiering udenom banken. Lånet optages online og du har svar indenfor et halvt minut.

Du får kredit gennem selskabets samarbejdspartnere, som bl.a. omfatter Ekspres Bank A/S, og således er Alfalån formidler. Det betyder også, at det derfor ikke er Alfalån, som bestemmer rentesatser, sætter eller står for gebyrer samt opkrævning af beløb.

Der stilles ikke spørgsmålstegn ved, hvad du bruger pengene til og hvad dit behov i øvrigt er. Der søges på bedste vis at opfylde det behov, som kunderne har på vegne af samarbejdsparterne.

Om Alfalån

Alfalån er som anført ikke et kreditselskab i sig selv, men deres aktiviteter begrænser sig til at formidle og markedsføre på vegne af samarbejdsparterne. Alle aktiviteter i forbindelse med selve låneansøgningen sker automatisk igennem systemet, hvoraf behandlingen også kan ske på under ét minut.

Der er hos Alfalån således ikke medarbejdere, som varetager opgaver med at godkende lån. Ansøgningerne sendes videre til samarbejdsparterne, hvoraf vurderingerne sker i deres system.

Ved mislighold af gælden, så er det ligeledes samarbejdsparternes inkassovirksomheder, som varetager disse opgaver. Alt inkassovirksomhed sker i henhold til den gældende danske lovgivning på området.

Fordele hos udbyderen

  • 75.000,-

    Lån fra 3-75.000 kr.

  • 30 sekunder

    Hurtigt svar

  • NemID

    Anonymt og nemt.

Alfalån og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Alfalån. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Alfalån kontaktet direkte.