Anna Finans

Lån fra 3.000 til 75.000 kr.

Hjemmeside: www.annafinans.dk

– Svar indenfor 30 sekunder
– Lån op til 75.000 kr. på få minutter
– Få udbetalt dit lån allerede i dag
– ÅOP 23–69,10% (hvad er åop?)

Anna Finans er et nemt, sikkert og anonymt lån

Har du brug for ekstra penge mellem hænderne, så er et lån fra Anna Finans nemt, sikkert og ganske anonymt. Her kan du låne alt fra 3.000,- og op til 75.000,-.

Du kan vælge at afdrage lånet mellem 12 og 72 måneder, hvilket giver dig rigtig stor fleksibilitet. Hvor nemt er det så lige? Ansøgningen udfyldes gennem den online ansøgningsformular – og det tager ikke andet end ca. to minutter.

Ansøgningen foregår via en krypteret forbindelse og er helt anonymt. Hvis du bliver godkendt til lånet, skal der underskrives med NemID, og du får svar på dette allerede efter to minutter. Lånet sættes til udbetaling umiddelbart herefter.

Skræddersy dit lån med Anna Finans

Ønsker du et større økonomisk råderum lige her og nu? Drømmer du måske om en rejse? Eller er det et indskud til en lejlighed? Med et lån fra Anna Finans er der ingen andre end dig selv, der bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Og da du har op til 72 måneder at betale tilbage i, kan du stort set skræddersy det, som du vil.

Vil du fx låne 10.000,- i 72 måneder, skal du blot afbetale 274,- om måneden. Men du kan selvfølgelig også gøre det hurtigere, hvis du ønsker det. Det koster dig ikke ekstra at indfri sit lån før tid.

Fordele hos Anna Finans

  • 3-75.000 Kr.

    Lån på få klik

  • Hurtig proces

    Udbetaling i dag

  • Anonymt

    Nemt med NemID

Anna Finans og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Anna Finans. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Anna Finans kontaktet direkte.