bank norwegian hjemmeside
bank norwegian logo

Bank Norwegian

Lån fra 5.000 til 400.000 kr.

Hjemmeside: www.banknorwegian.dk

– Hurtigt svar
– Anonymt med NemID
– Rente fra 8,99%
– ÅOP 10,33–28,36% (hvad er åop?)

Bank Norwegian er stor kredit på nettet

Bank Norwegian er en forholdsvis ny spiller i Danmark, og de er kommet for at udfordre den finansielle sektor og andre långivere på det danske lånemarked. De tilbyder blandt de bredeste muligheder for et lån fra til 5.000 kr. og op til 400.000 kr.. Dermed udfordrer de de små og store over én kam.

Ansøgningen foregår online og afhængigt af størrelsen på lånet samt kreditvurderingen, så kan der gives svar på ansøgningen med det samme.

Skulle ansøgningen blive afvist, så tilbydes der oftest et korrigeret beløb, som vurderes værende realistisk og muligt for den enkelte ud fra de indtastede personlige oplysninger. Har man fx ansøgt om 50.000 kr. og får afslag, så kan det være man får tilbud på 40.000 kr. i stedet. Vurderingen sker fra gang til gang, og kan ændre sig over tid.

Norwegian Bank lån

For at ansøge om et lån hos Bank Norwegian er det et krav, at man er dansk statsborger og bor i Danmark. Man skal yderligere være i fast stilling og ikke registreret i RKI eller Debitorregisteret. Til sidst skal man være fyldt 23 år.

Har du i forvejen andre lån eller kreditter, så tilbyder Norwegian Bank at indløse disse for dig når du optager lån hos dem. På denne måde kan man komme af med de mange små og dyre lån ved at udbetale dem med et tilsvarende lån, men muligvis til en væsentligt lavere rente. På den måde er der mange penge at spare og samtidig får overblik og styr på økonomien.

Ansøg om lånet online

Alle ansøgninger foregår elektronisk med NemID, hvilket gør det både hurtigt og enkelt at ansøge. Ansøgningen foregår direkte på Bank Norwegians hjemmeside. Her indtastes sine personlige oplysninger som navn, bopæl, beskæftigelse og øvrige økonomiske forhold. Disse informationer bruger systemet tilsidst til at foretage en kreditvurdering og om lånet kan bevilliges. Det gør ansøgningsprocessen og ventetiden så kort som muligt – udfaldet kan så gå begge veje.

Fordele hos Norwegian Bank

  • Hurtigt svar

    Straks svar på ansøgning

  • Lav rente

    Ned til 8,99%

  • Op til 400.000 kr.

    Lån fra 5.000 til 400.000 kr.

Finansielle produkter fra Bank Norwegian

Lån og kredit

Her er mulighed for et af markedets højeste online lån – helt op til 400.000 kr.. Lån fra 5.000 kr..

Krav fra Bank Norwegian er, at ansøger skal bo i Danmark, have fast arbejde, ikke være registreret i RKI og min. være 23 år. Først her vil ansøgningen komme i betragtning.

Ansøgningen underskrives med NemID og udbetales straks herefter.

Læs mere om lånet hos Bank Norwegian:

Sammenlæg lån

Har du flere mindre lån eller kviklån, så kan du hos Bank Norwegian få ét større lån, som kan udbetale alle de små. Herved kan der spares mange penge, da renten på de små ofte er meget høje. Renten hos Bank Norwegian starter ved 8,99% og man kan låne op til 400.000 kr.

Med et samlelån for du med andre ord mere råderum i økonomien, og Bank Norwegian klarer indløsningen af alle de andre lån. Få svar med det samme og start nedenfor:

Kreditkort

Hos Bank Norwegian er det muligt at få et kreditkort uden årsafgift eller gebyrer ved køb eller kontanthævninger. Kortet giver op til 20% “CashPoints” hos Norwegian.

Herudover optjener man 1% cashpoints på alle varekøb. Disse point kan til sidst konverteres til rejser hos Norwegian.

Kortet giver foruden op til 45 dages gratis kredit, op til 100.000 kr. i kredit og gratis rejse- og afbestillingsforsikring. Læs mere nedenfor:

Bank Norwegian og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Bank Norwegian. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Bank Norwegian kontaktet direkte.