Ansøg online hos Ferratum
Ferratum kredit online

Ferratum

Lån fra 1.500 kr. til 20.000 kr.

Hjemmeside: ferratum.dk

– Straks udbetaling
– Anonymt med NemID
– Min. alder 25 år
– Kredit op til 20.000 kr.
– ÅOP 124,22–381,34% (hvad er åop?)

Ekspreslån hos Ferratum kredit

Hos Ferratum Finans har du mulighed for at låne 1.500 til 15.000 kr., som tilbydes som to forskellige lån efter behov.

Ferratum er kendt for deres hurtige svar og udbetaling, så skal du bruge lidt ekstra kredit til en gave eller rejse, så har du mulighed for at få lidt luft med et Ferratum lån.

På Ferratums hjemmeside kan du hurtigt danne dig et overblik over lånemulighederne, så du finder det lån som passer netop dig. Du kan dermed selv vurdere, hvor hurtigt du kan betale pengene tilbage, og dermed hvad der er den bedste løsning.

Besøg hjemmesiden og ansøg online i dag.

Sådan ansøger du hos Ferratum

Du ansøger ved hjælpe af dit NemID, hvorved det er muligt at lave en hurtig vurdering og udbetaling. Faktisk kan det gøres på under 2 minutter, og ansøger du i Ferratums åbningstid mellem kl. 08 og 20 på hverdage, så kan du have pengene udbetalt indenfor 45 min., hvilket er blandt det absolut hurtigste i Danmark.

Ferratum er altså det hurtige lån til den snævre vending, og du har hurtig afklaring om det er muligt at låne samt, hvilket beløb du ønsker.

Ansøg online

På hjemmesiden kan man ansøge gennem tre trin: 1. Først vælges det beløb der ønskes at låne. 2. Dernæst udfyldes ansøgningsformularen, som underskrives med NemID. 3. Ved godkendelse af ansøgningen udbetales lånet til den ønskede konto – Indenfor 45 min.

Ferratum tilbyder to typer af lån, alt efter størrelsen der ønskes. Kassekredit er lån op til 15.000 kr..

Hvem kan ansøge om lån hos Ferratum Kredit

For at kunne få godkendt sin låneansøgning skal man opfylde nogle få, men afgørende krav. Disse krav er, at du ikke må være registreret i debitorregisteret RKI som skyldner. Dette viser, at Ferratum måske kan få problemer med at få pengene retur igen, hvorfor de stiller dette som et krav.

Yderligere skal du være fyldt 21 år og være dansk statsborger med et tilsvarende dansk CPR-nummer. Dette er et krav for at du kan findes som privatperson i de offentlige registre, og Ferratum kan bekræfte din identitet.

Har du et lån i forvejen hos Ferratum, så er det desværre heller ikke muligt at ansøge om et nyt lån, da det gamle skal være betalt ud før et nyt kan optages.

Skulle du opleve at få afslag på din ansøgning, så kig videre her på siden og finde evt. en anden udbyder, som tilbyder det samme størrelse lån. Det er altid gratis at ansøge, så find den udbyder, som passer netop dig.

Fordele hos Ferratum

  • 500 - 15.000 kr

    Fleksible lån

  • Hurtigt svar

    Udbetaling på 45 min.

  • 1 - 2 minutter

    Nem ansøgning

Ferratum og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Ferratum. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Ferratum kontaktet direkte.