gokredit hjemmeside

GoKredit

Lån fra 3.000 til 6.000 kr.

Hjemmeside: gokredit.dk

– Straks udbetaling
– Anonymt med NemID
– Min. alder 25 år

GoKredit – Lån med straksudbetaling

GoKredit tilbyder lån efter en helt enkel model: Lån enten 3.000, 4.000, 5.000 eller 6.000 kr. – i 30 dage.

Ansøgningen kan laves på få minutter, og man får svar med det samme. Hvis lånet godkendes udbetales de med det samme og er til rådighed senest førstkommende hverdag. For Danske Bank kunder vil lånet være til rådighed med det samme.

Kan det ønskede lånebeløb ikke bevilliges får man måske tilbudt en reducering i det mulige lån. Ansøges der fx. om 5.000 kr., så kan det være man får tilbudt 3.000. Dette vil vurderes fra gang til gang.

Tilbagebetalingen skal ske indenfor 30 dage, så ønskes en hurtig kredit, som kan afbetales indenfor en måned, så er GoKredit en let og bekvem løsning.

4 lån fra GoKredit

 • 3.000 kr. i 30 dage: Tilbagebetaling kr. 3.625. Heraf udgør de 625,- etableringsomkostningerne. ÅOP er 906,19 % og debitorrenten 0 %.
 • 4.000 kr. i 30 dage: Tilbagebetaling kr. 4.820. Heraf udgør de 820,- etableringsomkostningerne. ÅOP er 872,84 % og debitorrenten 0 %.
 • 5.000 kr. i 30 dage: Tilbagebetaling kr. 5.999. Heraf udgør de 999,- etableringsomkostningerne. ÅOP er 822,84 % og debitorrenten 0 %.
 • 6.000 kr. i 30 dage: Tilbagebetaling kr. 7.130. Heraf udgør de 1.130,- etableringsomkostningerne. ÅOP er 720,82 % og debitorrenten 0 %.

Et lån hos GoKredit koster minimum 625 kr., hvilket er etableringsomkostningerne. Herefter er der 0% i rente i de 30 dage, hvilket betyder, at etableringsomkostningerne er det, det koster at låne pengene. De udgør, afhængigt af beløbet man ønsker at låne, mellem 18,83% og 20,83%.

Læs nærmere på GoKredit’s hjemmeside.

Sådan ansøger du om lån hos GoKredit

Ansøgningen om et lån hos GoKredit foregår gennem deres hjemmeside. Allerede på forsiden kan man vælge mellem de 4 beløb, og nedenfor er formularen, hvori man indtaster e-mail, mobiltelefonnummer, for-, mellem og efternavn(e), CPR-nummer, adresse og postnummer.

Herefter godkender du ansøgninger med NEM-ID, og du får svar på ansøgningen med det samme.

Krav for ansøgning

For at kunne komme i betragtning og få godkendt din ansøgning, stiller GoKredit en række krav, som er gældende for alle ansøgere om et lån. Kan du ikke opfylde ét eller flere af kravene kan lånet ikke bevilliges.

Krav: 1) Alle ansøgere skal være i alderen 25 til 69 år. 2) Ansøger skal have et dansk CPR-nummer. 3) Ansøger skal have folkeregisteradresse i Danmark. Hertil gælder hemmelig adresse, adresse på Grønland eller Færøerne ikke. 4) Ansøger må ikke være registreret i nogen registre som dårlig betaler som fx RKI. 5) Alle ansøgere skal vurderes som kreditværdige i følge GoKredits kreditvurdering. 6) Ansøgere må ikke have allerede optagede og ubetalte lån hos GoKredit. Disse skal være betalt ud først. Ej heller må en anden person på adressen have ubetalte lån hos GoKredit. 7) Alle ansøgere skal kunne identificeres gennem et gyldigt NEM-ID. 8) Ansøger skal have en Nemkonto, så pengene overføres til netop den person, som har foretaget låneansøgningen. 9) Ansøger skal have et aktivt og fungerende mobiltelefonnummer og e-mail adresse  så der kan sendes og modtages information på skrift.

Fordele hos GoKredit

 • 3-6.000 Kr.

  Lån på få klik

 • Lyn hurtigt

  Straks udbetaling

 • Anonymt

  Nemt med NemID

GoKredit og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra GoKredit. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes GoKredit kontaktet direkte.