HG Finans

Lån fra 3.000 til 50.000 kr.

Hjemmeside: hgfinans.dk

– Løbetid fra 12 – 72 mdr.
– Ansøg på 1 min.
– Udbetaling senest dagen efter
– ÅOP 716,11–899,86% (hvad er åop?)

HG Finans tilbyder trygt lån til fast rente

HG Finans er en erfaren spiller på det danske lånemarked, og de ønsker at gøre det enkelt og trygt at låne på nettet. Dette har de gjort ved at tilbyde lån med en fast rente, så der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser. Afdrag er faste og hver måned.

Ansøgningen hos HG foregår gennem 3 meget enkle trin, hvorefter du får svar med det samme. Ansøgningsformularen er elektronisk og dine informationer bliver vurderet af en formel, som herved kan give dig svar med det samme.

Får du en godkendelse på din ansøgning, så står pengene på din konto senest én dag efter godkendelse – det er hurtig kredit.

Enkel ansøgning om lån hos HG Finans

Ansøgning om et lån eller en kredit hos HG foregår meget enkelt gennem 3 trin. Allerede ved “Indsend” i sidste trin går der ikke mere end 30 sekunder, hvorefter du har svar. Ansøgningen tager kun et par minutter at udfylde med de personlige informationer og dit ønske om op til 50.000 kr..

Trin i ansøgningen:

 1. Indtast ønsket beløb du ønsker at låne hos HG Finans. Herefter vælger du i hvor lang tid du ønsker at låne pengene. Her kan vælges fra 12 mdr. og op til 72 mdr. (1 til 6 år). Husk, jo længere tid du låner, jo mere koster lånet i sin løbetid.
 2. Du trykker “Ansøg” og føre til 3 trin. Det første er spørgsmål om, hvorvidt du er registreret i RKI samt, hvor pengene skal overføres til. Her indtastet bankkontonr. og din e-mail.
 3. I næste trin indtaster du dine personlige oplysninger – det er særligt på denne baggrund, at der foretages en kreditvurdering. Husk på, at godkendes din ansøgning ikke, så er det helt sikkert godt at lade være. Hvis tilbagebetalingen ikke kan overholdes kan lånet blive meget dyrt med renter og gebyrer.
 4. Til sidst sendes ansøgningen og HG Finans’s elektroniske kreditvurdering vil give dig svar indenfor få sekunder. Godkendes lånet udbetales pengene kort tid efter – senest dagen efter. Får du afslag, kan du desværre ikke ansøge om et nyt. Se evt. øvrige muligeheder for at låne penge her.

Fordele hos HG Finans

 • 3.000-50.000 Kr.

  Enkel ansøgningsformular

 • Hurtig udbetaling

  Straks svar. Udbetaling 1 dag

 • Sikkert

  Underskriv med NemID