Kassekreditten Lån

Lån fra 3.000 til 15.000 kr.

Hjemmeside: kassekreditten.dk

– Svar indenfor 1 min.
– Udbetaling indenfor 1 dag
– Høj kundetilfredshed

Kassekreditten er kassekredit på op til 15.000 kr.

Få en online kredit hos Kassekreditten, hvor du på få minutter kan ansøge og få godkendt en kredit til udbetaling allerede én dag efter.

Alle ansøgninger vurderes individuelt og til slut checkes dine oplysninger op i mod SKAT og du underskriver med NemID. Dette sikrer ordnede forhold og en ansvarlig udlånspolitik. Det er et krav, at du er mindst 21 år gammel for at kunne ansøge om en kassekredit.

Kassekreditten tilbyder den klassiske “kassekredit”, hvor der bevilliges et overtræk (her op til 15.000 kr.), og de penge kan man så løbende hæve af. Dermed optager man ikke det fulde beløb som lån med det samme, men kun de penge man hæver. Kassekreditten er ikke tidsbestemt og skal ikke afbetales, men bør holdes nede og indbetales til løbende, så den mindskes. Har man igen for at hæve pengene, så kan man frit gøre dette. Det er frihed og fleksibel kredit efter behov.

Sådan ansøger du om en kassekredit hos Kassekreditten

Gå til forsiden hos Kassekreditten og start ansøgningen ved at vælge det beløb, du ønsker at låne. Herefter foregår godkendelsen gennem 4 enkle trin som beskrevet nedenfor:

 1. Udfyld de tre felter med dit cpr-nummer, email og telefonnummer, og der oprettes her en bruger til den videre ansøgningsproces og et login, du efterfølgende kan gå ind på og hæve pengene fra.
 2. Herefter skal der hentes informationer fra SKAT for at kreditværdigheden kan fastslås. Dette foregår gennem eSKAT, og godkendes denne ikke kan ansøgningen ikke forsætte.
 3. Bekræft i næste trin gennem NemID, at du ønsker den valgte kredit og denne underskrives og bekræftes hermed digitalt. Dette sikrer også, at andre ikke kan optage lån i dit navn.
 4. Pengene er klar til udbetaling og kan stå på din konto indenfor én dag afhængig af pengeinstitut. Brug login-oplysningerne fra trin 1 til at tilgå din konto hos Kassekreditten, og få hurtigt overblik over udestående osv..

Fordele hos Kassekreditten

 • 3.000-15.000 Kr.

  Ansøg på få minutter

 • Hurtig udbetaling

  Indenfor én dag

 • Anonymt

  Nemt med NemID