LånLet

Lån fra 7.000 til 75.000 kr.

Hjemmeside: lånlet.dk

– Svar på ansøgning på 15 min
– Udbetaling dagen efter

LÅNLET – Enkelt lån på op til 75.000 kr.

LånLet tilbyder online kredit gennem Basisbank A/S og der tilbydes lån fra 7.000 kr. og op til 75.000 kr.. Det er et krav, at man er fyldt 18 og ikke registreret i RKI.

Yderligere skal man have fast indkomst for at kunne låne, hvilket er en sikkerhed for ikke mindst ansøger selv, men også for Lån Let. Det er i alles interesse, at lånet kan betales tilbage som det er aftalt.

Lån Let er en erfaren spiller i branchen og har gjort det enkelt at låne på nettet i mange år. Skal du bruge ekstra kontanter, så tænk altid før du låner, for det koster penge at låne. Ønsker du et lån hos LånLet, så klik videre i ovenfor.

Sådan ansøger du om et lån hos LånLet

For at du kan optage et lån hos LånLet skal alle ansøgere gennem en ansøgningsproces, hvorigennem selve kreditvurderingen foregår. Det er denne information, som senere godkender lånet eller man får en afvisning på. Ansøgningen og kreditvurderingen sker gennem følgende trin:

 1. Fra ansøgningsformularen vælges det beløb man ønsker at låne. Dette kan være fra 7.000 kr. og op til 75.000 kr.. Herefter vælges den periode man ønsker at låne i, hvor det kan være fra 12 mdr. og op til 72 mdr. (1 til 6 år). Se allerede her, hvor meget lånet vil koste over dets løbetid og hvor meget du skal betale tilbage hver måned.
 2. Ved tryk på “Ansøg her” skal du herefter indtaste alle dine personlige oplysninger, som sætter LånLet i stand til at kreditvurdere dig og enten godkende eller afvise ansøgningen på baggrund af. Vær altid 100% ærlig, da Lån Let er på din side og ikke ønsker at låne penge ud, hvis der er en risiko for, at pengene ikke kan betales tilbage.
 3. Til sidst underskrives kreditansøgningen med NemID og herved verificeres din identitet endeligt. I dette trin anvendes dit NemID også til at checke op mod skyldner-registre, da der ikke accepteres personer som fx står i RKI.
 4. Ansøgningen sendes til godkendelse, som, indenfor åbningstiden, gennemser alle ansøgninger indenfor 15 min.. Godkendes lånet bliver pengene sat til udbetaling og pengene står på kontoen dagen efter.

Fordele hos LånLet

 • 7.000-75.000 Kr.

  Ansøg på få minutter

 • Hurtig udbetaling

  Dagen efter

 • Hurtigt svar

  Indenfor 15 min. i åbningstiden