Minifinans Lån

Lån fra 500 til 12.000 kr.

Hjemmeside: www.minifinans.dk

– Hurtig udbetaling
– Svar med det samme
– Lån i 5-30 dage
– ÅOP 688% (hvad er åop?)

Minifinans tilbyder nemme og hurtige lån online

Med Minifinans kan du låne fra 500,- til 12.000,- i op til 30 dage. Det er et nemt lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til fx lommepenge til en rejse, det par sko du længe har drømt om, eller bare den nyeste telefon du bare må eje, men lønnen tikker først ind om flere uger.

Det er let at ansøge, da du blot skal bruge dit NemID til ansøgningsprocessen. Efter 48 timer kan du gå ind på din nyoprettede profil og godkende lånet. Du modtager pengene ind på din konto inden for 1-2 hverdage. Med Minifinans kan du selv vælge, hvor hurtigt du vil betale lånet tilbage – dog senest op til 30 efter, at lånet er godkendt og underskrevet med NemID.

Disse krav gælder for et Minifinans lån

Vil du låne penge med Minifinans, skal du have et dansk CPR-nummer og en folkeregisteradresse. Du skal yderligere også have en aktiv e-mailadresse, et dansk mobilnummer og en Nemkonto.

Første gang du låner, kan du maksimalt låne op til 4.000,-. Men så snart det første beløb er tilbagebetalt, kan du låne op til 12.000,-. Så har du brug for ekstra penge for en kort stund kan du nemt og relativt billigt etablere et Minifinans lån, som giver dig råd til det, du lige står og mangler penge til.

Så nemt får du et lån

Hvis du ønsker at anmode om et lån hos Minifin., skal du blot vise din seneste lønseddel samt redegøre for dine faste, månedlige udgifter. Derudover tages der i kreditvurderingen højde dit rådighedsbeløb, når skat og udgifter er betalt.

Er du interesseret i at låne hos Minifinans, er det en sikker måde at ansøge og låne på, da det foregår via NemID. Det er der perfekte korttidslån til dig, der ikke ønsker at etablere et større lån, fordi du måske blot skal bruge nogle få penge.

Fordele hos Minifinans

  • 500-12.000 Kr.

    Lån på få klik

  • Lyn hurtigt

    Straks udbetaling

  • 5-30 dages lånetid

    Nemt med NemID

Minifinans og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Minifinans. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Minifinans kontaktet direkte.