Nordcredit

Lån fra 500 til 15.000 kr.

Hjemmeside: nordcredit.dk

– Op til 15.000 til rådighed
– Enkel ansøgningsproces
– Udbetaling over tid efter ønske
– ÅOP 145,80 % (hvad er åop?)

Nordcredit – Lån med trinvis forhøjelse

Nordcredit tilbyder lån på 5.000 kr. med efterfølgende trinvis forhøjelse i takt med, at man betaler raterne tilbage.

Til at starte med kan man kun få et lån på 5.000 kr. som man kan bruge efter behov. Allerede efter 2. afbetaling hæves det maksimale beløb til 10.000 kr.. Endeligt hæves det til 15.000 kr. når man igen har yderligere afdraget på sit lån. Det er et trappe-system, som gør det muligt at låne mere, når man har bevist, at man kan og vil betale tilbage – Så en gensidig respekt mellem udbyder og låntager.

Online lån hos Nordcredit

Lånet udbetales ikke til din bank som et almindeligt lån, men fungerer lidt som en kredit, hvor man hæver lidt ad gangen. Pengene står på din konto hos Nordcredit, og skal du bruge et beløb på kontoen, så logger man ind og udbetaler penge til sig selv. På den måde fungerer det lidt som en kredit i banken, men man udbetaler så først pengene når man skal bruge dem.

Sådan ansøger du om et lån

Lånet optages direkte på Nordcredits hjemmeside. Her skal man genne 3 trin udfylde personlige informationer og til sidst underskrive med NemID, så de er sikre på, at man er den, man udgiver sig for at være. Selve ansøgningsprocessen tager ikke mere end 5 min. og man har svar senest 1 dag efter. Udfyld genne disse trin:

 1. Opret profil med dine personlige informationer
 2. Verificér med NemID og vælg, hvilket beløb du ønsker at ansøge om til lånet.
 3. Afsend ansøgning og afvent godkendelse. Der gives svar indenfor 24 timer.

Fordele hos Nordcredit

 • 500-15.000 Kr.

  Online lån

 • Fleksibel udbetaling

  Fri udbetaling

 • Anonymt med NemID

  Min. alder 23 år

Nordcredit og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Nordcredit. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Nordcredit kontaktet direkte.