Nordcredit

Kassekredit fra 500 til 15.000 kr.

Hjemmeside: nordcredit.dk

– Op til 15.000 til rådighed
– Enkel ansøgningsproces
– Udbetaling over tid efter ønske

Nordcredit – Kassekredit på den enkle måde

Nordcredit tilbyder kredit som en kassekredit man kender det fra banken. Her ansøger man fx. om en kassekredit på 5.000 kr. og kan så hæve det man ønsker ad gangen.

Til at starte med kan man kun få en kredit på 5.000 kr. som man kan bruge efter behov. Allerede efter 2. afbetaling hæves det maksimale kreditbeløb til 10.000 kr.. Endeligt hæves det til 15.000 kr. når man igen har yderligere afdraget på sin kredit. Det er et trappe-system, som gør det muligt at låne mere, når man har bevist, at man kan og vil betale tilbage – Så en gensidig respekt mellem udbyder og låntager.

Online kassekredit hos Nordcredit

Kassekreditten udbetales ikke til din bank som et almindeligt lån, men fungerer præcist som en alm. kassekredit. Pengene står på din konto hos Nordcredit, og skal du bruge et beløb på kontoen, så logger man ind og udbetaler penge til sig selv. På den måde fungerer det præcist som en kassekredit i banken, men man udbetaler så først pengene når man skal bruge dem.

Sådan ansøger du om en kassekredit

Kassekreditten optages direkte på Nordcredits hjemmeside. Her skal man genne 3 trin udfylde personlige informationer og til sidst underskrive med NemID, så de er sikre på, at man er den, man udgiver sig for at være. Selve ansøgningsprocessen tager ikke mere end 5 min. og man har svar senest 1 dag efter. Udfyld genne disse trin:

 1. Opret profil med dine personlige informationer
 2. Verificér med NemID og vælg, hvilket beløb du ønsker at ansøge om til kassekreditten.
 3. Afsend ansøgning og afvent godkendelse. Der gives svar indenfor 24 timer.

Fordele hos Nordcredit

 • 500-15.000 Kr.

  Online kassekredit

 • Fleksibel udbetaling

  Fri udbetaling

 • Anonymt med NemID

  Min. alder 23 år

Nordcredit og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Nordcredit. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Nordcredit kontaktet direkte.