Nordisk Lån

Lån fra 10.000 til 50.000 kr.

Hjemmeside: nordisklån.dk

– Straks udbetaling
– Anonymt med NemID
– Min. alder 25 år
– ÅOP 20,50–46,30% (hvad er åop?)

Nordisk Lån – Nem ansøgning og kort godkendelsesproces

Nordisk Lån er et forholdsvist nyt lån i Danmark og der tilbydes kredit/lån fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr.. Ansøgningen foregår via hjemmesiden og kan godkendes indenfor kun 15 min.. Der ansøges med NemID og man skal være fyldt mindst 18 for at kunne ansøge. Læs mere om mulighederne og krav hos NordiskLån.

Udbetaling i dag

Ansøgningen foregår elektronisk og gennem en række trin, hvor der til sidst underskrives med NemID. Her foretages et check op mod RKI (som ikke godtages) hvorefter pengene sættes til udbetaling og står på kontoen umiddelbart efter. Det gør det til enkelt og hurtigt at have et ekstra rådighedsbeløb på sin konto.

Sådan ansøger du om lån hos Nordisk Lån

Låneansøgningen sker gennem 4 trin: Ved trin 1 angiver man hvor meget man ønsker at låne (fra 10.000 til 50.000 kr.) og hvor lang tid man ønsker at låne over (12-72 mdr.). I trin 2 anføres hvilken konto pengene skal udbetales til samt email-adresse. Trin 3 er de personlige oplysninger omkring ansøger som bopæl og civilstatus (gift/samlevende/single el. andet), og til sidst i trin 4 oplyses indtægter og josituation. Herefter er ansøgningen klar til at sendes afsted og der trykkes “Ansøg”.

Systemet bag foretager nu et automatisk check og godkendes lånet sættes det til udbetaling og overførsel med det samme.

Fordele hos Nordisk Lån

  • 10-50.000 Kr.

    Lån på 15 min.

  • Min. 18 år

    Og ikke RKI-registreret

  • Anonymt

    Nemt med NemID

Nordisk Lån og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Nordisk Lån. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Nordisk Lån kontaktet direkte.