Prima Lån

Lån fra 10.000 til 75.000 kr.

Hjemmeside: www.primalaan.dk

– Direkte udbetaling samme dag
– Betal lånet ud når du vil
– Min. alder 21 år
– ÅOP 20,50–46,30% (hvad er åop?)

Prima Lån – Ny lånudbyder i Danmark

Prima Lån tilbyder lån gennem en enkel ansøgningsproces fra deres hjemmeside, og der tilbydes lån fra 10.000 kr. og op til 75.000 kr.. Lånet kan betales ud når man ønsker det, hvilket er en stor fordel for alle der optager lån. Lånene har som udgangspunkt en løbetid på 12 måneder, hvilket er minimum, og ellers op til 72 måneder, som er maksimum løbetid.

Sådan ansøger du om lån hos Prima Lån

Der ansøges om lån direkte fra hjemmesiden, og på forsiden kan ansøgningen startes. Her vælges det beløb man ønsker at ansøge om og her er minimumsbeløbet 10.000 kr.. Der kan vælges helt op til 50.000 kr. og man indstiller markøren på det beløb man ønsker at ansøge om.

Nedenunder vælger man den ønskede løbetid på lånet og man kan her direkte se, hvad man skal betale i afdrag om måneden i lånets løbetid. OBS.: Det er her vigtigt at man ikke vildledes af, at beløbet bliver mindre jo længere tid man vælger, for det er også flere afdrag over tiden. Heraf bliver det dyrere jo længere man låner, men de enkelte afdrag bliver mindre.

Prima Lån formidler i løbet af ansøgningsprocessen de præcise beløb, hvor meget man ønsker at låne, over hvor lang tid, hvor meget man ønsker at afdrage og hvad lånet kommer til at koste i sin løbetid. Først til allesidst godkender man det hele og ansøgningen sendes afsted. Herefter får man svar indenfor 15 min. og ved godkendelse sættes beløbet til udbetaling samme dag.

Krav for ansøgning

Prima Lån har også en række krav til personer der ønsker at optage lån hos dem. Dette for både at beskytte dem selv, men også låntager, som kreditvurderes gennem ansøgningen. Man skal opfylde disse krav:
Låntager skal: 1) Være over 21 år, 2) Have en indkomst over 150.000 kr. om året, 3) Have fast bopæl i DK, og 4) Må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.

Opfylder man disse krav kan ansøgningen godkendes, men det er ikke en garanti, da der kan være andre forhold så som udestående med skat el. andet.

Fordele hos Prima Lån

  • 10-50.000 Kr.

    Udbetaling samme dag

  • 15 min. svartid

    Ansøgning med NemID

  • Anonymt

    Min. alder 21 år

Prima Lån og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Prima Lån. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Prima Lån kontaktet direkte.