privatlån plus hjemmeside
privatlån plus logo

Privatlån Plus

Lån fra 50.000 til 350.000 kr.

Hjemmeside: privatlaanplus.dk

– Rente fra 3,90%
– Anonymt med NemID
– Fuld disponering

Lån hos Privatlån Plus

Privatlån Plus udbydes af Santander Consumer Bank og er en udvidelse af deres andet privatlån, hvor det er muligt at låne fra 10.000 og op til 100.000 kr. (læs mere om det her).

Privatlån Plus giver mulighed for at låne helt op til 350.000 kr. og til en rente helt ned til kun 3,90%. Denne rente er meget konkurrencedygtig for markedet, men vil variere fra ansøger til ansøger på baggrund af den kreditvurdering der foretages.

Det endelige beløb, man kan låne samt rente, bliver oplyst til sidst når oplysningerne er indtastet og vurderingen foretaget.

Når ansøgningen er blevet godkendt, så vil der gå mellem 3 og 5 dage før pengene er udbetalt. Dette når man ansøger direkte online. Har man valgt at få lånedokumenterne tilsendt med posten, så vil pengene blive udbetalt når disse er modtaget retur, hvoraf der kan gå lidt længere tid.

Mulighed for ekstra indbetaling

Med Privatlån Plus har man mulighed for at indbetale ekstra end det, der er fastsat i lånedokumentet. Hvis man har fået ekstra midler mellem hænderne, så kan det være man har et ønske om at betale ekstra af på sit lån – og det er muligt.

Ved afbetaling på lånet, overfører man et større beløb end det aftalte, og så enkelt er det at indbetale mere. Det er også muligt at lave en separat indbetaling, hvor man blot anvender informationen på indbetalingskortet.

Lån med variabel rente

Rentesatsen på lånet låses ikke fast og følger CIBOR. Det betyder, at udgifterne forbundet med lånet kan variere op og ned. Renteudgifterne kan falde og stige og renten korrigeres hver tredje måned.

Man kan følge med i renten på sin profil, som følger med oprettelsen af lånet.

Fordele hos Privatlån Plus

  • 50-350.000 kr.

    Høj kreditmulighed

  • Nem ansøgning

    NemID – Hurtigt svar

  • Fri disponering

    Ingen indblanding

Privatlån Plus og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Privatlån Plus. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Santander kontaktet direkte.