ANsøg om lån hos Robotlån
robotlån logo

Robotlån

Lån fra 3.000 til 75.000 kr.

Hjemmeside: robotlaan.dk

– Straks udbetaling
– Anonymt med NemID
– Rente fra 20,2%
– ÅOP 20,50–32,70% (hvad er åop?)

Straksudbetaling hos Robotlån

Robotlån tilbyder online lån med en nem ansøgningsproces og lynhurtig udbetaling. Vurderingen af lånet foregår automatisk, og heraf den hurtige svartid.

Der lagt stor vægt på en kort behandlingstid på alle ansøgninger, hvilket betyder, at du typisk kan få pengene hurtigt udbetalt og ofte på få minutter. Det gør Robotlån til nogle af Danmarks hurtigste omkring behandling og udbetaling.

Den hurtige ekspeditionstid kan sikres, da processen foregår elektronisk. Der foretages et check op mod RKI, og ansøgningen kan herefter fortsætte, hvis der ikke er registrering her i. Hvis der er noget i ansøgningen, som kræver manuel handling, så kan man inden for åbningstiderne få svar indenfor ca. 15 minutter.

Mere om et lån hos Robotlån

Du har hos Robotlån mulighed for at låne helt ned til 3.000 kroner og du kan derudover selv bestemme løbetiden som starter helt ned fra 12 måneder og op til 72 måneder. Altså, en periode fra 1-6 år, hvor du frit kan vælge at betale de lånte penge tilbage over. Låneprocessen er som sagt meget forenklet og overskuelig for dig, og typisk får du dine penge den næste hverdag, hvis dit lån er blevet godkendt. En anden fordel ved at låne hos os er, at vi ikke stiller særligt mange krav til dig som låner. Der er enkelte ting som du skal leve op til såsom det, at du er fyldt 18 år og er myndig, din indkomst er på over 150.000 kr. årligt, at du ikke er registreret hos RKI, at du har fast arbejde og er bosiddende i Danmark. Hvis du opfylder disse enkelte krav og samtidig ønsker at låne dine penge både hurtigt, digitalt og nemt, så er Robotlån og vores muligheder lige noget for dig. Vores hjemmeside er nem og overskuelig, hvilket gør, at du uden tvivl kan få svar på dine ubesvarede spørgsmål og samtidig kan udfylde din ansøgning med det samme.

Det er på mange måder effektivt og er et godt eksempel på, at det ikke nødvendigvis behøver at være bøvlet og tidskrævende at låne penge. Du kan samtidig få købt de ting, du lige står og mangler, så du ikke skal vente i længere tid, fordi du enten ikke har pengene eller fordi din ansøgning er længe under behandling.

Fordele hos Robotlån

  • Lån op til 75.000 kr.

    Lån fra 3.000 kr.

  • Kort ansøgning

    NemID – Hurtigt svar

  • Hurtig udbetaling

    Udbetalt dagen efter

Robotlån og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra danske Robotlån. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det danske lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Robotlån kontaktet direkte.