santander hjemmeside

Santander Privatlån

Lån fra 10.000 til 100.000 kr.

Hjemmeside: santanderconsumer.dk

– Straks udbetaling
– Nem ansøgning med NemID
– Fuld disposition

Lån hos Santander Consumer Bank

Hos Santander er det super nemt at søge om lån. Det er blandt andet nemt, fordi det foregår online. Der stilles ikke så mange krav til dig og du undgår at skulle sende en masse dokumenter med posten, hvilket kan være ret tidskrævende. Du kan låne på rekordtid og du skal blot angive det ønskede lånebeløb og lånetiden. Du kan derefter se hvor høj renten er på dit ønskede lån og de samlede omkostninger, hvilket gør, at det på mange måder er både effektivt, nemt og hurtigt at låne penge hos Santander.

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, hvad man skal låne penge til og hvor lang tid man vil bruge på at tilbagebetale de lånte penge. På den måde undgår du at låne flere penge, end hvad du reelt set har behov for og du har en klar idé om hvad pengene skal bruges på.

Mere om et lån hos Santander

Mange forbinder det, at låne penge med noget dyrt og tidskrævende, men sådan er det ikke hos os – din låneansøgning bliver behandlet på rekordtid, du modtager hurtigt pengene efter godkendelsen af din ansøgning og vores rente er konkurrencedygtig og helt ned til 4,94%. Du kan endvidere bruge pengene til lige hvad du lyster, hvilket vi bestemt ikke blander os i på noget tidspunkt. Vi tilbyder 2 forskellige former for privatlån og finansiering til din nye bil. Du skal i forbindelse med vores privatlån ikke stille nogen former for sikkerhed, og du kan vælge det privatlån, der passer bedst til dig. Pakkerne er sammensat ud fra hvor mange penge du ønsker at låne – den mindste pakke giver dig mulighed for lån op til 100.000 mens den store pakke giver dig mulighed for lån op til 350.000 kr. Den store pakke har mindre rente end den lille.

Derudover kan du nemt få et billån hos os, ligemeget om det drejer sig om en familiebil, firmabil, motorcykler eller campingvogne. Vi samarbejder med tæt med forhandlere inden for alle bilmærker i Danmark, så vi tilbyder altid fleksible og konkurrencedygtige bilfinansieringsløsninger til dig. Generelt har du mulighed for at låne til lige netop det, du har behov for og ønsker. Det er nemt og billigt for dig, og så kan du samtidig komme hurtigt i gang med at bruge dine lånte penge.

Fordele hos Santander

  • Nem ansøgning

    NemID – Hurtigt svar

  • 10-100.000 kr.

    Fleksible lån

  • 100% frihed

    Fri disponering

Lån fra Santander

Santander tilbyder udover Privatlån også Privatlån Plus og Acceptlån. Her er der mulighed for at finde at låne op til 100. 000 kr. og 350.000 kr.. Lånene tilbydes med forskellig rente de bør sammenlignes efter beløb du har behov for og hvor lang tid. Renten er ned til 4,99%.

Santander Privatlån

Lån fra 10.000 til 100.000 kr. fra 9,95%

Santander Privatlån PLUS

Lån fra 50.000 til 350.000 kr. fra 4,94%

Santander Acceptlån

Lån fra 5.000 til 100.000 kr.

Santander Consumer Bank og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Santander Consumer Bank. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Santander kontaktet direkte.