Simbo Lån

Lån fra 100 til 15.000 kr.

Hjemmeside: simbolån.dk

– Lån 30 dage gratis
– Ansøg på 1 min.
– Godkendelse på 10 sek.
– ÅOP 706,40% (hvad er åop?)

SIMBO – Gratis Lån på 4.000 i op til 30 dage

SIMBO tilbyder lån efter en helt enkel model gennem 6 trin. Det første trin er for alle, og her tilbydes et gratis lån på op til 4.000 kr. i op til 30 dage. Betales beløbet tilbage indenfor de 30 dage koster det hverken renter eller gebyrer.

Ønsker man at forlænge dette lån ud over de 30 dage, så er der en rentetilskrivning og et gebyr oveni – præcis som med andre lån. Men skal man blot bruge kredit i op til 30 dage, så kan dette lån fra SIMBO være en enkel løsning.

Trin 2 til 6 er en forøgelse af lånebeløbet på op til 15.000 kr.. Trinene afspejler antallet af gange man har lånt hos SIMBO, og for hver gang kan man næste gang låne et højere beløb. På denne må kan man uden omkostninger prøve et lån og blive bekendt med processen, og de kender én som kunde og tillader et større beløb pr. gang.

Sådan ansøger du om lån hos SIMBO

Ansøgningen om et lån foregår enkelt gennem 4 trin. Disse er beskrevet nedenfor. Efter ansøgningen får man svar indenfor 10 sekunder, og ansøgningen tager kun ét minut.

 1. Først vælges beløbet man ønsker at ansøge om. Her er det for alle nye kunder kun muligt at ansøge om op til 4.000 kr.. Dette tilgengæld helt gratis hvis det betales tilbage indenfor 30 dage.
 2. Herefter udfyldes selve ansøgningen med navn, beskæftigelse mv.. Det er i dette trin man angiver de vigtige informationer, som SIMBO skal udføre kreditvurderingen på baggrund af. Indkomst mv. angives her og på baggrund af bl.a. disse tal, kan lånet bevilliges eller ikke.
 3. Underskriv med NemID. Tilsidst underskrives ansøgningen med NemID og ansøgningen kan matches med de offentlige registre, herunder bl.a. RKI. Er man listet her som dårlig betaler, så kan lånet ikke bevilliges og man får afslag på ansøgningen.
 4. Efter ansøgninger er underskrevet får man svar. Systemerne hos SIMBO er hurtige til at indhente den fornødne information og krydschecker det med det man har anført i sin ansøgning. Stemmer tallene overens og ser det øvrige eller OK ud, får man positivt svar indenfor kun 10 sekunder. Herefter sættes pengene til udbetaling og er valør på kontoen senest dagen efter.

Fordele hos Simbo

 • 100-15.000 Kr.

  Lån på få minutter

 • Lyn hurtigt

  Svar på 10 sekunder

 • Anonymt

  Nemt med NemID

Simbo og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Simbo. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Simbo kontaktet direkte.