Spar Nord Mit Lån

Lån fra 10.000 til 75.000 kr.

Hjemmeside: mitlaan.sparnord.dk

– Lån i 12 til 72 mdr.
– LAV rente på kun 9,9%
– Hurtig svar på ansøgning
– ÅOP 9,9% (hvad er åop?)

Enkelt lån med lav rente fra Spar Nord

“Mit Lån” fra Spar Nord er et nyt lån, hvor du kan låne til netop det, du ønsker dig allermest. Lånet er netop tænkt til, at det er til det personlige behov, der ikke lige er råd til. Er det brylluppet, der endelig kan blive en realitet, eller er det racercyklen, der bare må ud og køre landevejene tynde? Så er det muligt og enkelt og med hurtig svartid.

Lånet har en lav rente sammenholdt med tilsvarende kreditter online, og den årlige ÅOP er på kun 9,9%. Det betyder, at hvis du fx ønsker et lån på 20.000 kr. over et år, så skal du samlet betale 21.000 kr. tilbage. Hertil er der ingen stiftelsesomkostninger eller andre gebyrer forbundet med lånet. Det er dog et krav, at du er fyldt mindst 25 år og den samlede husstandsindkomst er på minimum 400.000 kr. samlet.

Sådan ansøger du om “Mit Lån” hos Spar Nord

Ansøgningsprocessen er gjort så enkel som muligt, og med en udbetaling indenfor blot 3 dage, så er det et enkelt og ligetil lån, som kan ansøges om hjemme fra. Med digital signatur kan de fornødne informationer hentes direkte fra SKAT, så der behøves ingen dokumenter i processen.

Ansøgningen lån foregår gennem 4 trin:

 1. På forsiden vælges først beløb og løbetid for lånet man ønsker.
 2. Herefter føres man til en formular, hvor personlige oplysninger indtastes omkring bankforhold, a-kasse, børn osv., dette altsammen for at kreditvurdere ansøger.
 3. Til slut sendes ansøgningen afsted ved at man godkender med sit NemID. Herved bliver den samlede ansøgning inkl. skatteoplysninger sendt til Spar Nord, og der giver svar indenfor 24 timer.

Fordele hos Spar Nord Mit Lån

 • 10.000-75.000 Kr.

  Ansøg på få minutter

 • ÅOP 9,9%

  Lav rente

 • Svar indenfor 24 timer

  Sikkert med NemID