Sparxpres hjemmeside
sparexpres lån logo

SPARXPRES LÅN

Lån fra 5.000 til 50.000 kr.

Hjemmeside: sparxpres.dk

– Straks udbetaling
– Anonymt med NemID
– Afbetaling på 12-60 mdr.

Sparxpres lån

Penge hænger ikke just på træerne og det ved de godt hos Sparxpres. Derfor kan du både nemt og hurtigt låne penge hos dem, hvilket foregår under kontrollerede og ordnede forhold. Måske står du og mangler penge til din drømmerejse, eller måske ønsker du bare at have lidt ekstra penge til indretningen af dit nye hjem. Uanset hvad, så kan du låne penge til lige netop det, du står og har brug for.

Sparxpres er en del af Spar Nord og har specialiseret sig inden for låneformidling til private kunder. Det har de beskæftiget sig med siden 1991 og derfor kan du være sikker på, at de ved alt om emnet. Rigtig mange vælger i dag at låne penge online, og det er vigtigt, at man gør sig de nødvendige og vigtige overvejelser inden man kaster sig ud i det. Først og fremmest skal man vide, hvad man vil bruge sine lånte penge på og hvor lang tid man skal bruge på at tilbagebetale de lånte penge. Hos Sparxpres er de både fleksible og nemme at låne penge hos. Du kan låne fra helt ned til 5.000 og op til 50.000 kr. og afdragsperioden er fra 12-60 måneder.

Mere om Sparxpres lån

Du kan nemt og direkte udfylde en ansøgning på deres hjemmeside, og din ansøgning vil derefter blive behandlet hurtigt, hvilket gør, at du ikke skal vente længe på at få en godkendelse. Mange forbinder ofte det at låne penge med noget indviklet og tidskrævende, men sådan er det ikke hos Sparxpres. De stiller kun få krav til dig som låner og blander sig samtidig ikke i, hvad du bruger dine lånte penge til. Du må ikke være registreret i RKI, din indkomst skal være på mindst 125.000 kr. og du skal være fyldt 18 år og være myndig.

Generelt har du gode muligheder for privatlån hos dem, og du kan til enhver tid komme i kontakt med dem, hvis du har spørgsmål vedrørende dit lån. Hvis du f.eks. ikke kan imødekomme din låneansøgning eller siger nej til dit lån, så er det ikke ens betydende med at de ikke kan hjælpe dig. De vil give dig et alternativt lånetilbud for at hjælpe dig med at finde en anden tilfredsstillende løsning. Uanset hvad kan du være sikker og tryg ved at låne hos dem. De tilbyder dig gode muligheder for et privatlån og ved, hvad de snakker om.

Fordele hos SparXpres

  • 50.000 kr.

    Lån 5-50.000 kr.

  • Hurtig svartid

    Hurtigt og anonymt

  • 12-60 måneder

    Fleksibel afbetaling

Sparxpres og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Sparxpres. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Sparxpres kontaktet direkte.