zaplo hjemmeside
zaplo lån logo

Zaplo lån

Lån fra 5.000 til 20.000 kr.

Hjemmeside: zaplo.dk

– Hurtigt svar og udbetaling
– Anonymt med NemID
– Mulighed for ekstra afdrag
– ÅOP 151,80% (hvad er åop?)

Lån hos Zaplo

Hos Zaplo er der ingen ekstra omkostninger! For at gøre det gennemskueligt er det eneste du skal betale det beløb, som du finder i låneberegneren på hjemmesiden.

Zaplo tilbyder lån fra 5000 kr. til 20.000 kr. med mulighed for en bindingsperiode på kun 3 måneder, så der er mulighed for ikke at skulle afdrage over en længere periode.

Tanken er, at tilbyde dig en gennemskuelig låneproces, som ikke skal være en belastning for dig, men derimod give dig frihed til selv at tilpasse dine behov, undervejs i låneprocessen.

Zaplo har en høj kundetilfredshed og hvis du ønsker at se anmeldelser omkring hvad andre syntes om Zaplos lån og service, så kan du se dette på Trustpilot inden du beslutter dig om Zaplo er den rette lånemulighed for dig.

Det tager to minutter at godkende ansøgninger og pengene står på din konto indenfor to hverdage. Zaplo blander sig ikke i hvad du ønsker at bruge pengene til, men har som fokus at gøre det så gennemskueligt og fleksibelt som muligt.

3 fordele med lån fra Zaplo

Zaplo har interesse i at imødekomme din fleksibilitet og med en fast rente sætter Zaplo fokus på disse 3 muligheder:

 • At sætte afdrag på pause
  Der kan være forskellige grunde til, at du i perioder ikke har mulighed for at afdrage på lånet. Zaplo blander sig ikke i hvorfor, men giver dig muligheden for, at sætte afdragene på pause hvor den eneste omkostning er renten på lånet. Dette giver dig mulighed for at tage på sommerferie eller købe julegaver med god samvittighed.
 • Foretage ekstra betalinger på lånet
  Zaplo giver dig mulighed for, at foretage ekstra betalinger på lånet, så du har mulighed for at indfri lånet når du har lyst. Hvad enten det er lille eller stor sum, så er det gratis og du spare penge ved fremtidige afdrag, renter og du sænker lånets total pris – alt sammen når det passer ind i dine planer.
 • Mulighed for at forhøje lånet.
  Du kan til en hver tid ansøge om, at forhøje dit lån. Ansøgningen kan indsendes når det passer dig, og du får svar med det samme.

Fordele hos Zaplo

 • Hurtig godkendelse

  Indenfor 10 sekunder

 • 0 kr.

  Ingen andre omkostninger

 • Fast rente

  Løbetid på 3-12 mdr.

Zaplo og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Zaplo. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Zaplo kontaktet direkte.