Lån penge gratis – det er faktisk muligt

Det koster penge at låne penge. Og ofte er det meget dyrt.

Det er dyrt fordi man som regel betaler renter af det lånte beløb, og man skal dermed betale mere tilbage end det beløb man har lånt. Det er prisen for at låne, og sådan banken tjener sine penge.

Mulighed for et gratis lån

Det er dog muligt at låne penge helt gratis, uden renter eller gebyrer. Det kan man hos nogle få udbydere af gratis lån.

Disse tilbyder lån på helt op til 6.000 kr. og i en periode på 30 dage. Dermed kan man lige komme på den anden side af d. 1. i måneden og nå at få penge mellem hænderne igen og betale lånet tilbage, uden det har kostet en krone.

Dette lån tilbydes helt nye kunder hos bl.a. SIMBO, som  tilbyder et gratis lån. Her er beløbet dog “kun” på 4.000 kr., men ansøgningen er der svaret på indenfor 1 min..

Til sidst har vi LENDON som ligeledes tilbyder lån på 4.000 kr. i 30 dage.

30 dage er grænsen for at låne penge gratis

Fælles for lånene er det, at man højest kan låne pengene gratis i 30 dage. Det betyder, at hvis du skal låne i mere end 30 dage, fx 60 dage (2 måneder), så får du tilbudt at låne pengene i længere tid, men herved pålægges der renter. Det er altså vigtigt, at du kan betale lånet tilbage indenfor de 30 dage, hvis det skal være helt gratis for dig.

Det kan være en god måde at prøve hjemmesiderne af, og det er 100% uden omkostninger indenfor perioden. Vær derfor sikker på, at du kan overholde aftalen, så du ikke skal betale renteudgifter efterfølgende.

Hvis det ikke skal være 100% gratis lån du leder efter, men blot vil finde det billigste og bedste for dig, så har vi samlet en oversigt, hvis du kan se mulighederne for at låne penge fra en lang række danske udbydere af lån og kredit.