Gratis lån

Få et gratis lån som ny kunde

Hos både Vivus, Simbo og LendOn er det muligt at få et gratis lån, hvis du er ny kunde hos dem. Lånet skal tilbagebetales indenfor 30 dage og der er mulighed for at låne op til 4.000 kr.. Klik videre hos udbyderne nedenfor.

Besøg Vivus, Simbo eller LendOn nedenfor og læs mere om, hvad de ellers kan tilbyde ud over et gratis lån i 30 dage.

Læs om tilbuddene nedenfor:

Nyt gratis lån: LendOn – Lån op til 4.000 kr. første gang

LendOn er et nyt lån hos LånOverblik og et nyt lån i Danmark.

Hos LendOn er det også muligt for alle nye kunder at prøve deres service af og låne op til 4000 kr. den første måned uden renter og gebyrer. Læs mere og ansøg online på deres hjemmeside – klik og følg blot banneret ovenfor.

Vivus, Simbo og LendOn tilbyder alle nye kunder et lån på op til 4.000 kr., rente- og afdragsfrit i 30 dage – et helt gratis lån i 30 dage.

Pengene skal tilbagebetales indenfor 30 dage – én måned efter, at lånet er optaget. Dette skal ses som en prøveperiode for deres service, hvor der i perioden ikke er hverken renter, stiftelsesomkostninger eller andre gebyrer. Betales pengene tilbage i løbet af de 30 dage, koster det 0 kr..

30 dages løbetid

Ønsker man at forlænge lånet ud over de 30 dage, så er det også muligt. Her koster det et gebyr, hvor man fx. forlænger 30 dage længere. Dette gebyr ligger på ca. 500 kr. afhængigt af hvem man ansøger hos.

Hvis pengene indbetales indenfor de aftalte 30 dage, så har man altså mulighed for at låne pengene helt gratis og uden gebyrer eller renter i perioden. Lån fx. 2.000 kr. og betalt 2.000 kr. tilbage inden 30 dage.

Hvordan kan udbydere tilbyde gratis lån?

Det er et sundt spørgsmål at stille sig, og alt for sjældent får man faktisk noget forærende.

Er man ny kunde hos en af ovenstående, så skal tilbuddet ses som en prøveperiode, som også kendes fra andre services og virksomheder. Der er med andre ord ikke grund til undring og både Vivus og LendOn tilbyder disse små og tidsfristede lån, for at man kan prøve deres service uden udgifter med det. Det er et gratis lån, men som er betinget af et max beløb og max løbetid.

Med andre ord ønsker de at demonstrere, hvor hurtigt og let det er, og så kan det være man ønsker at anvende dem på et senere tidspunkt.

Står man og skal håndtere en uforudset udgift, så er dette tilbud en oplagt løsning. Situation har de fleste nok prøvet, og har man ikke andre muligheder, så har man her en hjælpende hånd – blot betal tilbage inden 30 dage.

Krav for ansøgning

For at kunne ansøg om et gratis lån hos de tre ovenstående, så skal man opfylde en række krav den anden vej.

Opfylder man ikke disse krav, så kan man ikke komme i betragtning til et lån. For alle gælder det bl.a.:

  • At man ikke må være registreret i RKI eller Debitorregisteret, hvilket indikerer usikre økonomiske forhold.
  • Yderligere skal man hos Vivus og LendOn være mindst 20 år gammel for at ansøge.

Opfylder man til gengæld disse krav, så har man mulighed for at ansøge om lånet.

Ønskes en større kredit end de gratis 3.000 til 4.000 kr., så er der også mulighed for dette og for få udgifter hermed. Klik evt. videre herunder for overblik over dem.

Ansøg direkte fra mobilen

find gratis lån

Større lån? Eller længere betalingsfrist? Så besøg: