Rentefrit lån med hurtig udbetaling

Lån rentefrit i op til 30 dage – straksudbetaling ved de fleste lån

Lån op til 20.000 kr. rentefrit i 30 dage:

Ferratum kredit

1.500 – 20.000 kr.

30 dage rentefrit for nye kunder

100 – 10.000 kr.

30 dage rentefrit for nye kunder

Lån uden renter

Har du udset dig en ny computer, du kan kan låne penge til helt rentefrit? Rentefri lån giver sig selv, hvad det er. Det er et lån, hvor du ikke skal betale renter for at låne. Rentefri lån er typisk et lån til produkter i fx elektronikbutikker, hvor du kan få lov at låne pengene til computeren helt uden at betale renter af lånet. Her har du dog kun mulighed for at låne til lige nøjagtig den computer og ikke andet. Det er yderst sjældent, at det er helt gratis at låne penge med rentefri lån, da der typisk er et stiftelsesgebyr og andre administrative omkostninger.

RENTEFRI LÅN SOM ER HELT GRATIS

Der findes dog nogle lån, som er helt gratis. Der er tale om nogle særlige lån, hvor du som førstegangslåntager har mulighed for at låne op til 3-4000 kroner rente- og gebyrfrit, hvis det er allerførste gang, du låner det pågældende sted. Typisk har du en måned til at betale dem tilbage. Kommer du tilbage og vil låne igen, koster det så en rente. Jo flere gange, du låner, jo flere penge kan du få lov at låne. Så der er altså mulighed for at etablere helt rentefri lån, som ikke koster dig noget. Se bl.a. lånudbydere som Simbo.

Det skal du være opmærksom på med rentefri lån

Når du stifter et lån, der er rentefrit, skal du være opmærksom på, om der er andre dyre omkostninger forbundet med lånet. Forretningen eller udbyderen skal jo tjene på et eller andet ved at udlåne penge, så om det er gebyrer eller andet, der lægges oveni, er det ikke gratis at låne penge kontakt eller til produkter. Du bør holde øje med, hvor stort et eventuelt stiftelsesgebyr eller betalingsgebyr, du bliver pålagt. Det kan vise sig at være dyrt i sidste ende, hvis du ikke er opmærksom.