fokuslån logo

Fokuslån

Lån fra 10.000 til 150.000 kr.

Hjemmeside: fokuslaan.dk

– Svar indenfor 1 time
– Anonymt med NemID
– Lån i 24 til 120 måneder

Fokuslån er lån efter dine behov

Fokuslån er et nyt lån i Danmark og tilbyder en række fleksible løsninger for lånet. Betal fx lånet ud når efter ønske eller vælg rente- eller afdragsfrie perioder efter behov. Fokuslån er lånet med fokus på dig.

Ansøg online hos Fokuslån

Fokuslån giver mulighed for at ansøge direkte online fra deres hjemmeside med godkendelse indenfor én time. Ved ansøgning underskriver man digitalt med sit NemID og pengene overføres umiddelbart efter til kontoen. Senest dagen efter er de disponible.

Alle ansøgninger foregår automatisk og kreditvurderingen sker på baggrund af den personlige information samt tjek op mod bl.a. RKI med den digitale signatur.

Ansøgningen foregår i tre enkle trin: 1) Først indtastes oplysningerne om bl.a. bopæl, kredit- og jobsituation. 2) Dernæst logges der ind med NemID, hvoraf kreditvurderingen fortages. 3) Man får svar på ansøgningen – altid indenfor én time i åbningstiden. Godkendes lånet, overføres de med det samme.

Tryghed og fleksibilitet

Fokuslån har lagt vægt på friheden og ro i maven omkring at låne hos dem. Det har de gjort med en udviddet service, hvor det bl.a. er muligt at sætte lånet i en rente- og afdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dage. Det står helt frit for.

Tilmed er det også muligt at betale hele lånet ud på én gang, og man er med andre ord ikke bundet på anden vis. Det koster 0 kr. at gøre.

Man kan ansøge om lån på 10-150.000 kr.. Løbetiden som udgangspunkt valgtfrit og fra 24 til 120 måneder – og med mulighed for at indfri når man vil.

Fokuslån stiller ikke krav om sikkerhed og blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til.

Fordele hos Fokuslån

  • Lån på 10.000-150.000 kr.

    Online kreditlån

  • Indfri lånet gratis

    Efter ønske

  • Hurtig udbetaling

    På kontoen senest dagen efter

FOKUSLÅN OG LÅNOVERBLIK

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Fokuslån. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det danske lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Fokuslån kontaktet direkte.