Lånetyper

Se forskellige typer af lån til forskellige behov nedenfor.

Klik og læs mere om de forskellige lånetyper.

HURTIGE LÅN >>

Hurtig udbetaling | Indenfor 1 time

KREDITLÅN >>

Større beløb | Lang løbetid

MIKROLÅN >>

Mindre beløb | Hurtig tilbagebetaling

BILLIGE LÅN >>

For nye kunder | Op til 4.000 kr.

ERHVERVSLÅN >>

For virksomheder | Op til 750.000 kr.

Typer af lån og sammenligning af udbydere

Her på Lånoverblik kan du få overblik over de mange forskellige lånetyper, der findes på nettet, og du kan sammenligne dem på forskellige parametre. Vi har samlet en bred af vifte af forskellige udbydere, der hver især tilbyder en masse låntyper. Lån på nettet er blevet mere almindeligt, og priserne er kommet godt med.

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde frem til de typer af lån, der passer bedst til dig og din økonomi. Du finder blandt andet udbydere, der tilbyder lån helt ned til 100 kroner og nogle op til 400.000 kroner. Der er derfor rigtig mulighed for at finde en nemt online lån, som giver dig flere penge mellem hænderne. Du ansøger nemt og bekvemt, når du har tid og lyst, og du slipper for at redegøre for, hvad du skal bruge pengene til.

Vælg låntype ud fra dine behov

Når du skal ansøge om et lån, bør du allerførst vurdere de forskellige lånetyper i forhold til dine behov. Er du ude efter et langsigtet lån til udbetalingen til en bolig, bør du også være opmærksom på, om de pågældende udbydere tilbyder en lav nok rente til, at det kan betale sig for dig. Der er mange variabler at tage højde for, når du skal låne penge – i hvert fald, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at ende ud med en så billig løsning som muligt.

forsiden af Lånoverblik kan du for eksempel se, hvor stor en lånestol du kan optage hos de enkelte udbydere, svartiden samt hvor gammel du skal være for at låne hos dem. Hel pointen med siden er, at vi vil gøre det let og overskueligt at finde hoved og hale i alle de mange lån typer, der findes på nettet.

Overskueligt, transparent og brugervenligt at sammenligne lånetyper

Brugervenlighed er et af de helt store buzz-ord lige nu. Derfor har vi designet siden således, at den er let at navigere rundt på, få overblik og og kunne gennemskue processerne. Det kan være vanskeligt at determinere præcis, hvilke låntyper, der er mest givtige for dig og din økonomi ved en mere eller mindre simpel Google søgning. Ønsker du at søge om et lån, så du kan udleve dine drømme, er det i hvert fald blevet meget nemmere med siden her, som giver dig det gyldne overblik over dine mange muligheder for at låne nemt online.

Vælg den rigtige type lån

Det er vigtigt at vælge det rigtige lån og finde det, som passer til det, der søges penge til.

Typen af lån har betydning for den risiko, der vurderes i forbindelse med optagelse af lånet. Ved du fx. at du kan afbetale det hurtigt indenfor et par måneder, så er der ikke behov for et lån med lang løbetid. Er det modsatte derimod tilfældet, så er det bedre at være på den sikre side, da man herved undgår unødige problemer med afbetalingen.

Klik videre og læs mere om de enkelte lånetyper ovenfor.