Få et erhvervslån til din virksomhed

Lån op til 750.000 kr. til finansiering og investering i din virksomhed

Ferratum Business Erhvervslån

  • Lån fra 15.000 – 750.000 DKK
  • Lånetid 6-12 måneder
  • Overskuelig prismodel
  • Ingen skjulte udgifter

Virksomhedslån for erhvervsdrivende

Et erhvervslån er noget, som banker og låneudbydere tilbyder virksomheder og erhvervsdrivende, som har behov for kapital til fx investering eller likviditet. Der er rigtig mange virksomheder, der tager bestik af tilbuddet, så de navnligt har mulighed for at investere eller have mere kapital bag sig. Likviditet er vigtigt for en virksomhed, hvorfor det kan være en god løsning at få et erhvervslån i en bank eller i et kreditinstitut. Det giver større økonomisk råderum samt bidrager til nemmere at kunne træffe beslutninger, der involverer økonomiske anliggender.

Vil man som virksomhedsejer ikke gå på kompromis med sin principper eller forretningsetik og grundlag, kan man komme uden om det ved at optage et erhvervslån og dermed få flere penge mellem hænderne til at handle for. Det giver rigtig god mening at kunne træffe vigtige beslutninger på et ordentligt grundlag. Med et erhvervslån er det muligt at give dig gunstigere vilkår, så du kan vækste og investere. Har du god tro på din branche og din virksomhed, er det et udmærket træk.

Det er gratis at ansøge om et erhvervslån

Står din virksomhed i en situation, hvor der er brug for en øjeblikkelig kapitalindsprøjtning, kan du ansøge om et erhvervslån ganske gratis. Det er blevet nemmere at låne, og renten i de forskellige udbydere er blevet overkommelig. Finanskrisen var hård, men det er nu vendt til at være “købers” marked, hvor det er udbyderne, der slås om at lokke erhvervskunderne til. Kravene er lempede, så du har mulighed for at få et økonomisk pusterum og mere frihed i budgettet.

Det er primært bankerne, der tilbyder denne type lån til erhverv, men også få af de store europæiske udbydere, der er toneangivende på nettet, har meldt sig ind i kampen og lokker med ganske lukrative lån til en favorabel rente. Søger du et erhvervslån, er der altså gode muligheder for det, selvom markedet mest bugner af privatlån.