NYE LÅN PÅ NETTET

Vi har samlet overblikket over nye lån på nettet – De fleste tilbyder udbetaling indenfor få minutter.

Se dem alle nedenfor.

Danske lån sorteret alfabetisk:

Alle de nye lån på én side

Vi har her på siden samlet alle de nye lån på det danske lånemarked. Løbende kommer der nye til, og der er stor forskel på dem enkeltvist i forhold til udbetaling, priser og det samlede lånebeløb. Derfor kan du hurtigt og enkelt danne dig et overblik her på siden over de nye lån og de enkelte tilbud.

Husk: Tænk altid før du låner. Det er ikke alle lån, som er egnede til at have gæld hos over længere tid. Nogle udbydere tilbyder lån med meget hurtig udbetaling, og for denne service skal der oftest betales en høj rente, og derfor bør disse betales tilbage igen hurtigt så snart det er muligt. Disse lån bør kun optages, hvis der er et behov her og nu, og man forventer at kunne betale disse tilbage indenfor kort tid.

Nye lån under samme udbyder

Mange nye lån er mindre selskaber under samme bank, og her kan bl.a. nævnes BasisBank, ExpresBank, L’easy m.v., som alle har flere kreditselskaber under sig, og derfor kan man ikke være sikker på, at et nyt lån er en helt ny udbyder. Klik og læs mere om de enkelt lån under “Om os” og se, hvilke selskabsforhold der er gældende.

De nye selskaber har ofte nye tilbud, lavere renter eller andre lån, som skiller sig ud fra de tidligere. De nye lån stiller samtidig højere krav til låntager i forhold til kreditværdighed og sociale forhold, og alle lån gives kun ved endelig check op mod RKI og med NemID signatur, hvor personlige kreditforhold checkes. Dette sikrer alle parter og en ansvarlig lånepolitik. Se og læs mere om de enkelte nye lån ovenfor.