Føniks Privatlån

Lån fra 10.000 til 175.000 kr.

Hjemmeside: foeniksprivatlaan.dk

– Rente fra 9,9% til 19,56%
– Svar indenfor en time
– Min. alder 21 år
– ÅOP 11,94 – 24,87 % (hvad er åop?)

Føniks Lån med samme lave rente til alle

Har du brug for et privatlån er et Føniks Lån nemt og overskueligt lån, du kan ansøge om online. Du kan låne fra 10.000,- til 175.000,-, og der gælder samme lave rente for alle. Du skal ikke redegøre for, hvad du skal bruge pengene til, og du kan vælge at afdrage mellem 24 og 120 måneder alt afhængigt af lånets størrelse.

Det er ganske uforpligtende at ansøge, og det kan gøres på ca. to minutter. Du skal ikke bruge andet end dit NemID til at skrive under med, og så afventer du svar. Bliver du godkendt til et Føniks Lån, får du svar senest dagen efter, og pengene går ind på din konto umiddelbart efter.

Få det Føniks Lån til forbrug

Der kan være rigtig mange årsager til at have brug for større økonomisk råderum. Det kan skyldes, at du er bagud med regningerne, eller at du fx gerne vil ud at rejse. Med et Føniks Lån er der ikke langt fra tanke til handling. Du kan nemlig ansøge hver eneste dag – når som helst og hvor som helst. Men sender du din ansøgning mellem 8 og 22, har du allerede svar inden for en time.

Det er hurtig proces grundet, at langt de fleste ansøgninger behandles maskinelt. Du stilles ikke til regnskab for, hvad du fx skal bruge 50.000,- til. Om det er til opstart af en virksomhed eller til ren og skær forbrug – det er du selv herre over.

Lån uden at stille sikkerhed

Med et Føniks Lån skal du ikke engang stille nogen form for sikkerhed, når du skal låne penge. Du skal dog være fyldt 21 år, ikke være registreret  RKI samt have et dansk statsborgerskab og et NemID. Derudover er der frit lejde.

Dog anbefales det, at du ikke låner mere end, hvad du har råd til. Viser det sig, at du ikke kan betale dine månedlige afdrag, ryger der gebyrer på. Derfor kan du hos Føniks Lån få et gratis budgetskema med, så du kan regne på, hvad du helt konkret har råd til at låne og efterfølgende sidde for hver måned. Det er god service og en låneudbyder, der er til at forstå.

Fordele hos Føniks

  • 10-175.000 Kr.

    Svar indenfor 1 time

  • Lyn hurtigt

    Lån på få klik

  • Anonymt

    Nemt med NemID

Føniks Privatlån og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Føniks Privatlån. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Føniks Privatlån kontaktet direkte.