leasy logo

LEASY LÅN

Lån fra 10.000 til 150.000 kr.

Hjemmeside: leasy.dk

– Straksudbetaling
– Anonymt med NemID
– Min. alder 21 år
– ÅOP 11,94 – 24,87 % (hvad er åop?)

Lån fra L’EASY

L’EASY tilbyder lån, som kan tilpasses ens behov. Er der tale om en hurtig kredit eller et lån over længere tid, så kan man variere efter behov. Renten vil variere med længden på låneperioden, hvoraf beløb og tid skal sammenlignes. Læs mere om L’EASYs lån på deres hjemmeside.

Altid et lån der passer fra LEASY

L’easy har siden 1985 været danskernes foretrukne leverandør af hvidevarer når disse skulle lejes. De fleste kender sikkert også deres telefonnummer, som i mange år har været et stor del af deres markedsføring. Telefon “8 gange 8” eller 88 88 88 88, må siges at høre til de bedre. Man er ikke i tvivl om, hvor man skal ringe for at leje en vaskemaskine.

I dag tilbyder LEASY også lån til private, og man kan vælge netop det lån, som passer til en. Er der behov for et mindre beløb eller et større, op til 50.000, så har L’easy et lån, som passer.

Lånene ansøges om online, og til sidst skrives aftalen under med NemID – Det er let og det tager ikke mange minutter. Pengene indsættes direkte på din NEM-konto, hvor du kan bruge pengene som du har lyst.

Besøg LEASY online og beregn, hvad et lån vil koste direkte på deres side.

Mere om L’EASY

L’EASY har som sagt eksisteret siden 1985, og har siden udvidet til både det svenske og det norske marked. Formlen for virksomhedens succes har været den lette måde man har kunnet bestille og et hurtigt leveret produkt.

Virksomheden har til dagligt til huse i Odense, hvor både call-center og hovedlager hører til. Her et virksomhedens store lager af TV/elektronik, PC’er og hård hvidevarer opmagasineret og klar til at blive sendt ud til forbrugeren.

Leasy har siden hen erhvervet sig D:E:R og “Inspiration”.

Er du på udkig efter et lån eller hårde hvidevarer, så besøg hjemmesiden, og find inspiration til mulighederne.

Fordele hos LEASY

  • Lån 10-150.000 kr.

    Fleksibelt lån

  • Hurtigt svar

    Og hurtig udbetaling

  • NemID

    Anonymt og nemt

LEASY og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra LEASY. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes LEASY kontaktet direkte.

Lån 10.000 – 150.000 kr. | Fleksibelt lån | Hurtig udbetaling

leasy logo

Relaterede links: