Leasy hjemmeside
leasy logo

LEASY LÅN

Lån fra 5.000 til 50.000 kr.

Hjemmeside: leasy.dk

– Straks udbetaling
– Anonymt med NemID
– Min. alder 25 år
– ÅOP 13,06-51,50% (hvad er åop?)

Lån fra L’EASY

L’EASY tilbyder mere end ét lån, og det er dermed muligt at finde ét, som passer til ens behov. Er der tale om en hurtig kredit eller et lån over længere tid, så kan de ses nedenfor. Renten vil variere med længden på låneperioden, hvoraf beløb og tid skal sammenlignes. Læs mere om L’EASY Minilån, Lavrentelån, EasyLån og Kontantlån nedenfor.

LEASY Minilån

Lån fra 5.000 til 10.000 kr.

Løbetid 12-36 mdr.

LEASY LavrenteLån 

Lån fra 5.000 til 50.000 kr.

Løbetid 24-72 mdr.

LEASY Kontantlån

Lån fra 5.000 til 25.000 kr.

Løbetid 24-72 mdr.

Altid et lån der passer fra LEASY

L’easy har siden 1985 været danskernes foretrukne leverandør af hvidevarer når disse skulle lejes. De fleste kender sikkert også deres telefonnummer, som i mange år har været et stor del af deres markedsføring. Telefon “8 gang 8” eller 88 88 88 88, må siges at høre til de bedre. Man er ikke i tvivl om, hvor man skal ringe for at leje en vaskemaskine.

I dag tilbyder LEASY også lån til private, og man kan vælge netop det lån, som passer til en. Er der behov for et mindre beløb eller et større, op til 50.000, så har L’easy et lån, som passer.

Lånene ansøges om online, og til sidst skrives aftalen under med NemID – Det er let og det tager ikke mange minutter. Pengene indsættes direkte på din NEM-konto, og du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til.

Besøg LEASY online og beregn, hvad et lån vil koste direkte på deres side.

Mere om L’EASY

L’EASY har som sagt eksisteret siden 1985, og har siden udvidet til både det svenske og det norske marked. Formlen for virksomhedens succes har været den lette måde man har kunnet bestille og et hurtigt leveret produkt.

Virksomheden har til dagligt til huse i Odense, hvor både call-center og hovedlager hører til. Her et virksomhedens store lager af TV/elektronik, PC’er og hård hvidevarer opmagasineret og klar til at blive sendt ud til forbrugeren.

Leasy har siden hen erhvervet sig D:E:R og “Inspiration”.

Er du på udkig efter et lån eller hårde hvidevarer, så besøg hjemmesiden, og find inspiration til mulighederne.

Fordele hos LEASY

  • Lån 5-50.000 kr.

    Fleksibelt lån

  • Hurtigt svar

    Og hurtig udbetaling

  • NemID

    Anonymt og nemt

LEASY og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra LEASY. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes LEASY kontaktet direkte.

Lån 5.000 – 50.000 kr. | Fleksibelt lån | Hurtig udbetaling

leasy logo

Relaterede links: