Modus Finans

Lån fra 10.000 til 50.000 kr.

Hjemmeside: modusfinans.dk

– Udbetaling indenfor 1 dag
– Mulighed for 2 afdragsfrie måneder
– Min. alder 21 år
– ÅOP 11,94–24,87% (hvad er åop?)

Modus Finans – Lån med afdragsfrie perioder

Hos Modus Finans er det muligt at låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. via deres hjemmeside. Modus Finans tilbyder til deres lån mulighed for at vælge 2 afdragsfrie måneder, hvis man skulle ønske dette.

De to afdragsfrie måneder vælges når man ansøger om lånet og ligger således fast fremadrettet. Julen er kendt for en stram tid og her kan ma frit vælge december og januar fx.. Ønsker man ekstra luft op til sommerferien, så vælger man blot én eller to af sommermånederne. Modus tilbyder dette for at give ekstra luft i økonomien på tidpunkter, hvor pengene hellere vil gå til noget andet.

Ønsker man slet ikke disse afdragsfrie måneder, men blot at afbetale lånet på normal vis, så vælges dette blot i låneansøgningen.

Læs nærmere på Modus Finans hjemmeside.

SÅDAN ANSØGER DU OM LÅN HOS MODUS FINANS

Ansøgningen foregår gennem tre trin, hvor en vurdering af ansøger sker. Der tilbydes således ikke lån til personer, som kan ende i problemer pga. en presset økonomi. Dette er en politik om ansvarlig långivning.

Det skal være trygt og lånet tages gennem tre enkle trin:

Trin 1: Dine personlige oplysninger indtastes såsom bopæl, jobsituation og bank.

Trin 2: Log ind med NemID for digital underskrift og bekræftelse af personen som optager lånet. Herefter kan et hurtigt svar gives.

Trin 3: Du får svar på din ansøgning – Indenfor Modus Finans åbningstid indenfor én time.

KRAV FOR ANSØGNING:

Det er et krav, at du er fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI. Hertil skal alle ansøgere kreditvurderes, hvilket sker i ansøgningsprocessen.

Fordele hos Modus Finans

  • 10.000-50.000 Kr.

    Mulighed for 2 afdragsfrie måneder

  • Svar straks

    Godkendelse indenfor 1 time

  • Anonymt

    Nemt med NemID

Modus Finans og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Modus Finans. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Modus Finans kontaktet direkte.