nordiclån logo

Nordiclån

Lån fra 10.000 til 50.000 kr.

Hjemmeside: nordiclaan.dk

– Svar med det samme
– Udbetaling førstkommende hverdag
– Anonymt med NemID
– ÅOP 11,94 – 24,87 % (hvad er åop?)

Enkelt lån hos Nordiclån

Nordiclån er en helt ny udbyder af lån i Danmark, og konceptet er holdt helt enkelt med en lav rente fra 9,90% og en fast månedlig ydelse. Hertil er det muligt at betale lånet ud når man vil, uden det koster en krone.

Lån fra 10.000 kr til 50.000 kr.  Hutig svartid – udbetaling dagen efter  Anonymt med NemID

Ansøg online

Ansøgningen om et lån hos Nordiclån foregår online på deres hjemmeside. Følg blot linket, og du føres til ansøgningssiden. Processen foregår gennem 3 enkle trin:

 1. Indtast dine personlige oplysninger, som bopæl og beskæftigelsesforhold
 2. Underskriv de angivne oplysninger digitalt med dit NemID
 3. Du modtager svar på ansøgningen indenfor 1 time i hverdage

Nordiclån er fast og enkelt lån

Nordiclån har sat fokus på det enkle koncept, hvor man som i banken afdrager med et fast beløb hver måned til en fast rente. Skulle man få overskud og mulighed for det, så kan man til enhver tid indfri lånet uden det koster en krone at gøre dette. Her skiller Nordiclån sig ud fra en del andre udbydere, hvor afdragsplanen er fast og bindende.

Lånet, der kan ansøges om, er på 10-50.000 kr, og det er muligt at låne fra 24 til 120 mdr., altså fra 2 til 10 år. Her med et lavt afdrag hver måned i løbeperioden.

Når du ansøger om et lån, så skal du ikke angive, hvad pengene skal bruges til – det blander Nordic lån sig ikke i. Det er tilmed heller ikke nødvendigt at stille sikkerhed for lånet. Det eneste krav er, at man ikke er RKI-registreret.

Hurtig udbetaling

Indenfor hverdage i tidsrummet 8-22 får alle ansøgere svar indenfor én time. Hvis det er udenfor dette tidsrum, så får man svar dagen efter. Pengene overføres til din konto umiddelbart efter godkendelse af lånet – de vil stå valør med det samme eller senest dagen efter.

Fordele hos Nordiclån

 • Lån på 10.000-50.000 kr.

  Ingen krav om sikkerhed

 • Fast rente

  Fast rente på 9,90% – 19,56 %

 • Hurtig udbetaling

  Senest dagen efter på kontoen

NORDICLÅN OG LÅNOVERBLIK

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Nordiclån. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det danske lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Nordiclån kontaktet direkte.