Spargo Finans

Lån fra 10.000 til 150.000 kr.

Hjemmeside: spargofinans.dk

– Lav rente
– Hurtigt svar
– Uforpligtende ansøgning
– ÅOP 11,94–24,87% (hvad er åop?)

Spargo Finans giver råderum i økonomien

Spargo Finans er et nyt lån på det danske lånemarked, og her er det muligt at låne helt op til 150.000 kr. ved at udfylde ansøgningen på deres hjemmeside.

Det er muligt at låne fra 10.000 og helt op til 150.000 kr. og til en lav rente til alle. Løbetiden for lånet kan være op til 120 måneder (10 år), og det er altid muligt at betale lånet ud, når man ønsker det – her er man ikke bundet eller på anden måde låst til en bestemt række afdrag.

Lånet kan optages uden at stille sikkerhed, og pengene kan bruges på lige det man ønsker. Man skal dog kunne dokumentere indkomst, og du må ikke være registreret i RKI. Sidst men ikke mindst skal du være fyldt 21 år, for at kunne ansøge om lånet.

Sådan ansøger du om et lån hos Spargo Finans

Ansøgningen foregår på deres hjemmeside, hvor man gennem 3 trin udfylder sin information og angiver, hvilket beløb og i hvilken tidsperiode man ønsker at låne pengene. Fx. 10.000 kr. i 12 mdr.

Sådan ansøger man:

 1. Trin: Her angiver man, hvor mange penge man ønsker at låne og i hvilken periode. Man indtaster sit fulde navn, e-mail adresse, telefonnummer og sin fødselsdag. Når dette er angivet, trykker man sig til trin 2.
 2. Trin: Her skal du dokumentere dit jobforhold, bolig og økonomi i øvrigt. Det er for at sikre sig, at man kan betale pengene tilbage. Det er den eneste sikkerhed man kan stille overfor Spargo Finans, som naturligvis skal kreditvurdere hver ansøger. Gå dernæst til trin 3.
 3. Trin: Her underskriver man med NemID, som igen er en dokumentation for, at du er dig, og at det ikke er en anden, der ansøger på dine vegne. Herefter sendes det hele elektronisk afsted og det hele vurderes nu hos Spargo Finans. Her får man svar indenfor én time, om lånet er godkendt eller afvist.

Ansøgningen er ikke bindende

Godkendes lånet, så har du ikke endeligt sagt “Ja” til det endnu – det vil sige du kan nå at fortryde, hvilket er en fin service. Du har med andre ord mulighed for at finde ud af, om du kan få lånet, hvis du skulle ønske det, og så takke nej efterfølgende. Du får besked om, hvorvidt lånet er godkendt eller ej, og først herefter kan du takke endeligt “JA” eller “NEJ”.

Fordele hos Spargo Finans

 • 10.000-150.000 Kr.

  Enkel ansøgningsproces

 • Hurtigt svar

  Godkendelse med NemID

 • Uforpligtende

  Godkend først endeligt selv efter godkendt ansøgning

Spargo Finans og LånOverblik

Hos LånOverblik får du overblik over udbydere af lån på nettet, og vi indsamler her også information fra Spargo Finans. Vi forholder os neutrale i forhold til dit endelige valg af lån, hvor LånOverblik er skabt med henblik på at give overblik samt skabe gennemsigtighed på det online lånemarked.

For specifikke og tekniske spørgsmål omkring ansøgning, godkendelse mv. bedes Spargo Finans kontaktet direkte.