Billige lån

Billige lån til individuelle behov

Søger du et billigt lån nu og her, eller ét, der gerne må løbe i længere tid og til et større køb, så har vi her på siden samlet nogle muligheder. I nogle tilfælde kan lånene endda være gratis, hvilket også kan læses mere om her > Mere om mulighederne for et gratis lån.

De fleste vil dog nok søge et lån som er “billigt” ud fra den rente der skal betales eller de stiftelsesomkostninger, der er ved at optage lånet. Læs mere nedenfor og find det billige lån, som matcher netop dig.

Hvad er et billigt lån?

Det billige lån er et lån der pr. definition er et lån, som ikke koster særligt meget i forhold til andre tilsvarende lån. For at kunne sammenligne lån og finde de billige og det billigste, så skal de ligne hinanden meget. Det betyder at beløb, løbetid, gebyrer og øvrige services skal kunne holdes op mod hinanden, hvorefter prisen kan sammenlignes. Det lånet koster er summen af renteudgifterne samt gebyrer for stiftelsen.

Billige lån på 3-4.000 kr. til nye kunder

Lån med lav rente

Renten der skal betales for et lån afhænger af størrelsen på hovedstolen (det beløb der lånes) samt det antal måneder man ansøger om. Yderligere er det også en faktor, hvilken type lån man søger samt ens personlige økonomiske forhold, samt om man er registreret i et skyldnerregister som RKI eller Debitorregisteret.

Der er med andre ord mange forhold, som spiller ind. Søger du et lån på 1.000-10.000 kr. eller et på 15.000-100.000 eller helt op til 300-400.000? Så kan du få forskellige services, rabatter og vilkår for din aftale. Er du tvivl om, hvor du skal starte? Så start evt. her med et beløb >

Gratis lån

Flere udbydere af lån, som fx Vivus og LendOn tilbyder gratis lån til alle nye kunder. Her kan man i op til 30 dage låne op til 4.000 kr. Billigere bliver det ikke, hvor lånene også har en begrænsning.

Søger du i forvejen et lån, som er større end de 4.000 og i længere end 30 dage, så kan det godt betale sig at finde andre udbydere, da de gratis lån da ikke vil være billige i fx. 3 måneder. Søger du hurtigt kapital, så er de fine, men større beløb, så kan andre forhold vise sig at være guld værd.

Øvrige forhold der gør lån billige

Afhængigt at behov og nuværende midler, så kan visse forhold og services hos en udbyder vise sig at være mange penge værd, selvom det ikke udmønter sig direkte i en rabat fra start.

Skulle det pludselig blive aktuelt at sætte afdrag på pause som følge af måneder med lav indtægt eller høje udgifter, eller skulle man pludselig få mulighed for at afdrage ekstra, så er det forhold, som i sidste ende har stor værdi for sin situation. Her tilbyder flere udbydere en række fordele for netop muligheder som disse.

Derfor kan det hurtigt betale sig at læse mere om, hvad der samlet set kan tilbydes og man bør sammenligne flere udbydere for at finde det billige lån, som passer netop ens eget behov.