Lån med straks udbetaling

Søger du et lån, hvor pengene kan stå på kontoen indenfor et øjeblik? Så har vi samlet et overblik over lån, som udbetaler pengene med det samme. Søg og find nedenfor.

Når lånet straks skal stå på kontoen

Ind i mellem kan der opstå et akut behov for lidt ekstra penge på kontoen. Bliver cyklen stjålet, går vaskemaskinen i stykker eller noget helt tredje, så vil man ofte gerne have det erstattet hurtigst muligt. Og her kan der være hjælp at hente.

Der findes en flere muligheder online for at låne penge, som kan stå på kontoen inden for få minutter – og vi har samlet dem på denne side ovenfor. Disse udbydere af lån tilbyder en lynhurtig kredit som kan overføres til din konto straks.

OBS. Du skal være opmærksom på, at disse udbydere typisk tager en lidt højere rente for at låne pengene ud så hurtigt, og netop denne straksudbetaling gør, at lånet egner sig til akutte behov. Søger du et større lån som ikke kræver så hurtig udbetaling, så se evt. den samlede liste af mulighederne for at låne penge online.

Udbetaling gennem NemID

For at udbetalingen kan ske med det samme, så skal man gennem ansøgningsprocessen underskrive med NemID, hvorved der checkes op med diverse registre omkring øvrige lån og gæld hos andre som fx SKAT, øvrige låneselskaber eller RKI. Dette er en helt normal procedure og sikrer firmaerne, at de også kan forvente at få pengene tilbage igen.

Signaturen gennem NemID er også med til endeligt at bekræfte hvem du er, således, at alder, bopæl, indkomst osv. stemmer overens med det, der er angivet i ansøgningen. Man bør derfor ikke indtaste forkerte oplysninger da dette kan være med til at give afslag.

Straks lån på et par tusinde kroner

Som beskrevet indledningsvist, så er disse strakslån ofte dyrere end lån, der ikke tilbyder straksudbetaling fordi denne service stiller firmaerne dårligere – de har simpelthen kortere tid til at kreditvurdere ansøgningerne, og derfor er de nødt til at tage en højere rente for at sikre sig bedre i det lange løb.

Til gengæld kan du også forvente straksudbetalingen som beskrevet, men vi anbefaler, at man højest ansøger om mindre beløb, da renterne kan udvikle sig til en større gæld på sigt. Vær altid meget opmærksom på dette og betal lånene ud så hurtigt som muligt.

Læs også