Find lån med lav rente

Det er den evige jagt – det lån med den laveste rente!

Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare – hver eneste måned. Penge, som bare går til ingenting, og som kunne være sparet, hvis man fandt et bedre tilbud til at starte med, eller man var bedre til at forhandle lånet.

Som regel er det bare meget svært at forhandle et lån, og det kræver tit en forfremmelse, værdiforøgelse af sit hus eller anden form for økonomiske forbedring, som stiller én bedre.

Få et lån med lav rente fra start

Er der ikke en forfremmelse i sigte, så er det letteste at finde et billigt lån fra start af. Her har vi samlet alle de udbydere, som tilbyder et rentefrit lån for nye kunder.

Lav rente – høje gebyrer

Når du ansøger, så skal du også holde øje med de gebyrer, som er forbundet med lånet. Det er med andre ord ikke nok, at udbyderen tilbyder et lån med lav rente, hvis der er et stort gebyr forbundet med at optage lånet. Derfor skal du tage de beregninger med i overvejelserne.

Besøg de enkelte sider og se, hvilken udbyder, som sammenlagt kan tilbyde lån med en lav rente (inkl. gebyrer) og på baggrund af dine behov og tilbagebetalingsperiode.