Enkle lån med NemID

NemID er vor tids digitale signatur, som vi bruger overalt. Det samme gælder lån på nettet. Stort set alle låntyper kræver en validering samt underskrift ved hjælp af NemID. Det er en sikker måde at låne penge på, hvorfor det er den mest anerkendte metode at låne penge med. Samtidig er det den danske stat, der har sagt god for NemID og selv bruger det ved samtlige offentlige instanser.

Har du et NemID, er det rigtig nemt for dig at låne penge på nettet. Det forudsætter naturligvis, at du godkendes af långiver, når du har ansøgt om et lån. Er du ikke registreret i RKI, er over 18 år og har et arbejde med fast indtægt, er dine vilkår gunstige. De fleste udbydere kræver ikke, at du stiller garanti for lånet, men måske et par lønsedler, hvis det er et større lån over en længere årrække. Er det et mindre lån, kan du låne på dit glatte ansigt – bare du har dit NemID ved hånden. Det har aldrig været nemmere at låne penge, end det er lige nu.

Hurtig ekspedition og ganske bekvemt

Med et NemID ved hånden har du mulighed for at ansøge om et væld af lån på nettet. Forudsat at du lever op til gældende krav fra udbyder, bliver det ikke meget nemmere. Udbyderne kan i løbet af få minutter give svar på, om du kan godkendes til et lån. Du skal altså ikke sende papirer frem og tilbage med din underskrift eller scanne et stykke papir med din underskrift – for derefter at vente på en manuel vurdering. Med NemID foregår det hele automatisk. Det er hurtig ekspedition, og det er nemt og bekvemt.

Med NemID er sikkerheden helt i top. Det er helt sikkert at underskrive med det online. Alle oplysninger bliver håndteret ganske diskret, og kommunikationen sker via krypterede forbindelser, så oplysninger ikke kan afkodes og misbruges.